Ion Barbu

a fost un poet și matematician român. Ca matematician este cunoscut sub numele Dan Barbilian. A fost unul dintre cei mai importanți poeți români interbelici, reprezentant al modernismului literar românesc.


ECDL

* DE CE ECDL?

 informatii citeste aici

*Sesiune Examinare

-----

 * planificari si inscrieri la sesiuni de examinare la prfesorii din catedra de informatica a liceului 


Bine ati venit pe website-ul Liceului Teoretic "Ion Barbu". Fie ca sunteti elev de-al nostru, fie ca sunteti un parinte in cautarea unei scoli pentru copilul dvs., speram ca site-ul nostru se va dovedi o sursa foarte utila de informatii despre toate aspectele cotidiene in cadrul scolii noastre.

REVISTA


Premiul al III-lea  

Festivitate de premiere flashmoob 2018

Suntem tanara generatie 

 


   

Suntem tanara generatie

Felicitari celui de-al saselea Flashmob din Bucuresti din competitia #BestFlashmob2017 - sesiunea de toamna! Acesta este realizat de elevii de la Liceul Teoretic “Ion Barbu” din sectorul 5, sub...


 

 

Log in or sign up to view 

 

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

 "Suntem tanara generatie" !

Flashmob 2018


Felicitari tuturor castigatorilor #BestFlashmob2017, din cadrul proiectului

"Suntem tanara generatie" !

Premiul II - Liceul Teoretic "Ion Barbu",

coordonator proiect prof.dr.Florica Dumitrescu

 

 

 "Suntem generația in mișcare - 2017"

Like pentru Flashmob-ul Liceului Teoretic "Ion Barbu" din Bucuresti 

  

Cunoaşte-mi lumea!     
 

“Cunoaşte-mi lumea!” este un proiect al Liceului Teoretic “Ion Barbu” aprobat în cadrul Apelului I CIVITAS 2017. Scopul acestui proiect este de cunoaştere şi de înţelegere a elevilor cu C.E.S. pentru o mai bună integrare socială a acestora. Partenerii Liceul Teoretic “Ion Barbu”, ca unitate aplicantă în acest proiect, sunt: Liceul Teoretic „Stefan Odobleja”, sector 5, Şcoala gimnazială „Ion Dumitriu”, sector 6, Scoala gimnazială specială nr. 9, sector 5, Şcoala gimnazială nr.20, sector 3 şi Asociaţia Puzzle România. Activitățile proiectului se vor desfăşura în perioada 13 martie-7 aprilie 2017.

Dragi elevi din clasele primare şi gimnaziale vă invităm să vă implicați în activitățile de creație şi de autocunoaştere alături de părinții voştri pentru a-i înțelege mai bine pe elevii cu cerințe speciale, colegi cu voi în această instituție! Pe elevii din clasele liceale îi invităm să se implice alături de noi în organizarea activităților.

                                                                  Consilier şcolar,  Elena Salater    

- Calendarul Proiectului "Cunoaste-mi  lumea"           

                                                      

 Galerie imagini

 
 
Numarul 1 -Februarie 2017

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 activitate HOLOCAUST


  

ID 150619

 Liceul Teoretic "Ion Barbu" in parteneriat cu Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie in calitate de beneficiar si Asociatia Liceul Teoretic Hyperion, Bucuresti,  Liceul Tehnologic "Mircea Vulcanescu", Bucuresti si Liceul Tehnologic "George Bibescu", Craiova, in calitate de parteneri, implementeaza proiectul "Practica Teoria !", proiect POSDRU/175/ 2.1/S/150619. Proiectul a fost implementat pe o perioada de 10 luni, incepand cu data de 11 februarie 2015.
 
Obiectivul general al proiectului este acela de a  facilita tranzitia de la scoala la viata activa si colaborarea cu mediul economic real care sa limiteze disparitatile dintre sistemul educational national si piata muncii din Romania si UE. Prin obiectivul general al proiectului se urmareste cresterea competitivitatii pregatirii elevilor/viitorilor absolventi de liceu pentru accederea pe piata muncii.
 
   

 

PROIECT „ŞTIINŢA- O CALE DE SUCCES”

 Cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Municipale 2015 
 


   •  01 iunie 2014

Trupa de tetru "Statui vivante" a Liceului Teoretic "Ion Barbu" a fost invitata cu ocazia zilei de 1 IUNIE la TELEVIZIUNEA NATIONALA (TVR), alaturi de Teatrul MASCA.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=amimBqVI5CU

 

 

 

Intre 7 si 9 iunie 2014 trupa va fi prezenta la Festivalul Statuilor Vivante din Parcu Herastrau (intrarea Charles De Gaulle)

 


  • 28 februarie 2014-

participare la Centrul Cultural al MAI, la activitatea MĂRŢIŞORUL TOLERANŢEI- o piesa de teatru cu statui vivante  interpretata de elevii clasei a x-a E.

Profesori coordonatori:

Florica Dumitrescu

Luiza Gervescu

Dir.Adj.Laurenţiu Popica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 10 decembrie 2013

 activitate in Campania de constientizare “SCRISOARE CĂTRE TRECĂTORI"- lansata cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Omului

Au participat elevii claselor a XI-C şi XI-D.

Profesori coordonatori:

Florica Dumitrescu

Dir.Adj.Laurenţiu Popica

UA-50796460-1