Ion Barbu

a fost un poet și matematician român. Ca matematician este cunoscut sub numele Dan Barbilian. A fost unul dintre cei mai importanți poeți români interbelici, reprezentant al modernismului literar românesc.


ECDL

* DE CE ECDL?

 informatii citeste aici

*Sesiune Examinare

-----

 * planificari si inscrieri la sesiuni de examinare la prfesorii din catedra de informatica a liceului 


Bine ati venit pe website-ul Liceului Teoretic "Ion Barbu". Fie ca sunteti elev de-al nostru, fie ca sunteti un parinte in cautarea unei scoli pentru copilul dvs., speram ca site-ul nostru se va dovedi o sursa foarte utila de informatii despre toate aspectele cotidiene in cadrul scolii noastre.

REVISTA

Centru de testare ECDL

ECDL - "European Computer Driving Licence" este o calificare recunoscută internaţional care permite persoanelor să-şi certifice competenţa în utilizarea computerului la nivel de cunoştinţe de bază

Cursuri Oracle

La clasele a XII-a, profil real, specializarea matematica-informatica se preda cursul "DATABASE DESIGN AND PROGRAMMING WITH SQL"

Academie CISCO din 15 iunie 2011

Cursul IT Essentials: PC Hardware and Software, curs in format e-learning care prin accentul pus pe experienta practica ii ajuta pe elevi sa dezvolte aptitudini fundamentale de utilizare a calculatorului si in acelasi timp reprezinta primul pas pentru o cariera in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Cursul se sustine la clasele de liceu ca optional "Administrarea calculatoarelor si a retelelor"

 

UA-50796460-1