Ion Barbu

a fost un poet și matematician român. Ca matematician este cunoscut sub numele Dan Barbilian. A fost unul dintre cei mai importanți poeți români interbelici, reprezentant al modernismului literar românesc.


ECDL

* DE CE ECDL?

 informatii citeste aici

*Sesiune Examinare

-----

 * planificari si inscrieri la sesiuni de examinare la prfesorii din catedra de informatica a liceului 


Bine ati venit pe website-ul Liceului Teoretic "Ion Barbu". Fie ca sunteti elev de-al nostru, fie ca sunteti un parinte in cautarea unei scoli pentru copilul dvs., speram ca site-ul nostru se va dovedi o sursa foarte utila de informatii despre toate aspectele cotidiene in cadrul scolii noastre.

REVISTA

 Oracle Academy

 

Clasele a XII-a profil real, specializarea matematica-informatica participa la acest curs si in urma promovarii examenelor on-line elevii obtin un certificat recunoscut in toata lumea. 

Activitatea Academiei Oracle este coordonata de prof. Mihaela Ionescu.

 
 

Cui se adreseaza?

Programul Oracle Academy se adreseaza elevilor de liceu in scopul dezvoltarii  unor deprinderi si aptitudini in utilizarea bazelor de date. Programul a fost lansat in Romania in anul scolar 2003 - 2004, incluzand in etapa pilot doua licee din capitala. Rezultatele obtinute au determinat extinderea proiectului, in anul scolar urmator fiind inscrise in program noua licee din sase orase ale tarii.

Institutul Roman Oracle Academy a fost deschis pe baza unui protocol incheiat intre cea mai importanta si cunoscuta companie de software din mediul corporational de pe glob si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

 

 

ilearning.oracle

 UA-50796460-1